Sjenila i vanjske rolete

line

VELUX sjenila i vanjske rolete za prozore za ravne i kose krovove

Upotpunite svoj VELUX krovni prozor sjenilom. VELUX sjenila pružaju učinkovito zasjenjenje, zaštitu od vrućine i dekoraciju. Odaberite između vanjskih tendi ili unutarnjih sjenila na ručno upravljanje ili s upravljanjem na električno/solarno napajanje.

Sjenila se savršeno slažu uz krovne prozore, mogu se kombinirati s raznim bojama i tkaninama. Postoje sjenila na ručno ili daljinsko upravljanje te samim time nude praktično rukovanje. Testiranja su pokazala da su izvrsne kvalitete kao i dugog vijeka.

VELUX sjenila za prozore za kosi krov

Rimsko sjenilo

Rimsko sjenilo

Istražite beskrajni potencijal prekrasnih tkanina te budite inspirirani ugodnim stilskim efektima koji ovu kolekciju čine profinjenom i originalnom. Zahvaljujući specifičnom dizajnu rimskih zastora, tkaninu možete lako zamijeniti za par minuta. Samo izaberite što želite!

Siesta sjenila

Siesta sjenila

VELUX siesta sjenilo za krovni prozor osigurava potpuno zamračenje u svakom trenutku. Idealno je u spavaćim sobama, gdje vam je potrebna potpuna kontrola svjetla za čvrst noćni san ili miran poslijepodnevni odmor.

2 u 1 siesta + plisirano sjenilo

2 u 1 siesta + plisirano sjenilo

VELUX duo siesta sjenilo za prozore je sjenilo za zamračenje i plisirano sjenilo u jednom. Nudi najbolje od oba svijeta: Zamračenje bilo kada ili lagano propuštanje prirodnog svjetla čitav dan. Dostupno je u svim bojama siesta sjenila u kombinaciji s bijelim, plisiranim sjenilom.

Energetska sjenila

Energetska sjenila

VELUX energetska sjenila imaju dvoslojno plisiranu tkaninu za zamračenje s aluminijskom saćastom strukturom koja poboljšava izolaciju do 34%. I budući da nisu fiksirana na vrhu ili dnu, mogu se postaviti bilo gdje u prozoru za postizanje izmjenjivog zamračenja, kontrole svjetla i privatnosti.

Unutarnji roloi

Unutarnji roloi

VELUX unutarnji rolo je odlično rješenje za ublažavanje dnevnog svjetla i postizanje privatnosti.

Plisirana sjenila

Plisirana sjenila

VELUX plisirano sjenilo elegantan je način pružanja privatnosti dok istovremeno obasipa vašu sobu ugodnim i blagim svjetlom. Za podešavanje količine ulazećeg svjetla može se postaviti bilo gdje u prozoru te ćete u isto vrijeme sačuvati pogled prema van.

Disney & VELUX Dream Collection

Disney & VELUX Dream Collection

Novi program Disney i VELUX Dream Collection spavaće sobe pretvara u sobe iz snova.

Star Wars & VELUX Galactic Night Collection

Star Wars & VELUX Galactic Night Collection

Kolekcija Star Wars & VELUX Galactic Night Collection omogućuje vašem Jediu brz san i nastavak avantura u dalekoj, dalekoj galaksiji.

Žaluzine

Žaluzine

VELUX žaluzina je laka za održavanje i otporna na vlagu što je čini savršenom za kupaonice i kuhinje. Jedinstven dizajn uklanja neprivlačne viseće uzice. Jednostavno nagnite lamele u bilo kojem smjeru kako biste podesili kut i količinu dolazećeg svjetla.

Komarnici

Komarnici

VELUX komarnik omogućuje vam uživanje u svježem zraku bez insekata. Lak je za rukovanje i uklapa se u bilo koji VELUX krovni prozor. Kada nije u uporabi komarnik se može praktično pospremiti u tanko gornje aluminijsko kućište.

Vanjske tende

Vanjske tende

VELUX vanjske tende za krovne prozore blokiraju sunčeve zrake prije nego udare u prozorsko staklo te smanjuju pasivno grijanje do 72%*. Pomažu održati vašu sobu ugodnom tijekom vrućeg i sunčanog dana. Vanjske tende su providne, tako da još možete uživati u pogledu.

Rolete

Rolete

Savršena za bilo koje podneblje ili doba godine, vanjska VELUX roleta za krovne prozore sprječava pretjerano zagrijavanje sobe tijekom ljeta, održava je toplom tijekom zime te vam omogućuje da potpuno blokirate svjetlo u bilo koje doba dana.

VELUX INTEGRA sjenila za prozore za ravni krov

Plisirana sjenila za prozore za ravni krov

Plisirana sjenila za prozore za ravni krov

Savršena za ublažavanje dolazećeg dnevnog svjetla i ukrašavanje, plisirana sjenila lako se otvaraju i zatvaraju pomoću našeg praktičnog daljinskog upravljača. Kompatibilni su s io-homecontrol i dostupna su u tri boje.

Vanjske tende za prozore za ravni krov

Vanjske tende za prozore za ravni krov

VELUX INTEGRA vanjske tende za prozore za ravni krov lako se ugrađuju s unutarnje strane vaše kuće.